Nu lezen
XPRINT Pocket AR Photo Printer - een compacte printer voor "geanimeerde" foto's

XPRINT Pocket AR Photo Printer_04

Ik heb sinds lange tijd geen nieuws meer sinds Xiaomi, het is tijd om het te veranderen. Deze keer een volledig nieuw product in de portfolio van de Chinese fabrikant. Een kleine, draagbare fotoprinter met het "image from Harry Potter" -effect, ik zal het zeker kopen.

Laat me beginnen met de belangrijkste, schilderijen zoals van Harry!

... helaas, hiervoor hebt u een smartphone nodig. Augmented reality kruipt steeds meer in onze wereld. Xiaomi besloot ook om deze technologie te gebruiken. Om een ​​foto te laten herleven, moet een kort stukje video worden toegevoegd vóór de afdruk, die de printer in de afdruk zal implementeren. Kijk dan gewoon naar de foto door de camera van de smartphone en hacks, bijna zoals in Harry.

XPRINT Pocket AR Photo Printer kan communiceren via NFC, Bluetooth en Wi-Fi. Het nadeel is dat de kit alleen 20-stukjes papier bevat om te printen, wat de printer in minder dan 150 seconden kan gebruiken. Ja, het apparaat kan 9-foto's per minuut afdrukken. Foto's worden na het afdrukken automatisch bedekt met een transparante beschermlaag. Papier is een product van het Japanse bedrijf DNP, dat ervoor zorgt dat foto's vele jaren kunnen worden opgeslagen, zonder bang te zijn dat ze hun kwaliteit verliezen. De printkop is gemaakt door het Japanse bedrijf Kyocera, dat de resolutie van de aanwijzer 300 dpi levert.XPRINT Pocket AR-fotoprinter

De kleine afmetingen 13cm x 8cm en het lage gewicht zijn de grote voordelen van het nieuwe wonder van Xiaomi. Je kunt het gemakkelijk in een rugzak of handtas met oneindige capaciteit dragen. Er zijn vergelijkbare oplossingen op de markt, maar de prijzen van concurrerende apparaten beginnen bij 100 $ omhoog. Xiaomi wil net als Xiaomi concurreren op de markt met een prijs zonder kwaliteit te verliezen. XPRINT Pocket AR Photo Printer kost 399-yuan of rond 63 $niet te kleurrijk zijn, deze prijs is van toepassing in China. Voor ons zal de prijs hoger zijn, hoeveel? Het zal de markt tonen, voor nu de winkel Banggood hij heeft het apparaat aan zijn website toegevoegd. Ze hebben $ 109.99 geprijsd, maar het is slechts een prijswaarschuwing en geen mogelijkheid om te kopen. Voorlopig is er geen informatie als het papier van andere fabrikanten compatibel is. Xiaomi heeft zijn papier geprijsd op 40-yuan of rond $ 6 voor de verpakking waarin 20 zich bevindt.

7 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top