Nu lezen
XPRINT Pocket Photo Printer - jammer dat het niet werkt

XPRINT Pocket Photo Printer

Begin februari introduceerde ik het nieuwe Xiaomi-product, een draagbaar een fotoprinter. Twee weken geleden vond ik een goed aanbod en besloot om te kopen. Vandaag heeft de koerier mij bereikt met verschillende zendingen, waaronder de Xiaomi XPRINT Pocket Photo Printer. Helaas was ik erg teleurgesteld over het product.

XPRINT Pocket Photo Printer

'S Middags heb ik het nieuwe pakket uitgepakt. Het kartonnen gedeelte in het midden was gescheurd en gescheurd. Ik weet niet hoe het gebeurde, de printer was voorverpakt met een transparante folie.

[su_row] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]XPRINT Pocket Photo Printer[/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]XPRINT Pocket Photo Printer[/ Su_column] [/ su_row]

XPRINT Pocket Photo Printer

In het midden behalve de printer is er ook een micro-USB-kabel voor het opladen en een opzichtige handleiding. In de set zit geen oplader, we moeten de kabel van de lader aansluiten op de oplader of rechtstreeks op de USB-poort van de laptop.

XPRINT Pocket Photo Printer

Ondanks de schade aan de doos lijkt het apparaat zelf intact. Aan de voorzijde bevindt zich het XPRINT-logo. De linkerkant bevat een knop voor het inschakelen van de printer en een diode die informeert over de status van de Bluetooth-verbinding. Een van de korte zijden heeft een gat waardoor de foto's naar buiten komen, aan de andere kant is er een knop voor reset en een micro-USB-poort om op te laden.

[su_row] [su_column size = "1 / 3 ″ center =" no "class =" "]XPRINT Pocket Photo Printer[/ su_column] [su_column size = "1 / 3 ″ center =" no "class =" "]Printer voor Xiaomi-foto's[/ su_column] [su_column size = "1 / 3 ″ center =" no "class =" "]Fotoprinter xiaomi[/ Su_column] [/ su_row]

Er is een papieren zak aan de rechterkant. Bij de XPRINT Pocket Photo Printer wordt één pakket papier geleverd.

[su_row] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]fotopapier[/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]fotopapier[/ su_column] [/ su_row]

..en een grote flap

Het product is uitgepakt, het is tijd om naar de belangrijkste te gaan, print de eerste foto. Ik scande de QR-code uit de gebruikershandleiding en downloadde Android-apps na een tijdje ook op iOS. De applicatie wordt xprint genoemd. Helaas zijn beide systemen Chinees, nadat ik op 3x had geklikt, moest ik controleren met behulp van sms. Om de printer te kunnen gebruiken, moet ik mijn account verifiëren via sms. Helaas zijn er alleen Chinese netnummers om uit te kiezen, je kunt niet + 48 selecteren om een ​​sms te ontvangen. Ik heb ook het Android-systeem gecontroleerd, de situatie lijkt op elkaar, wat waar is, er is geen lijst met voorgestelde richtingsnummers, maar als 48 binnenkomt, gaat het niet.

[su_row] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "][/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "][/ su_column] [/ su_row]

Toen ik geen idee meer had, controleerde ik video's op YT toen mensen de printer opstartten, er zijn er maar een paar. Ik zag geen enkele applicatie om een ​​account aan te vragen, misschien is het uitgebracht in een van de laatste updates, ik weet het niet. Ik schreef naar de winkel waar ik hem kocht en ik wacht op informatie. Ik heb nergens gezien dat de printer niet buiten China kan worden geconfigureerd. Als iemand van plan was kopen, laat het pauzeren, als ik informatie uit de winkel krijg of een manier vind om het probleem te omzeilen, laat het me weten.

11 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top