Nu lezen
Yeelight Candela [uitpakken]

Yeelight Candela

Ik kreeg een nieuw Xiaomi-product, Yeelight Candela, dat is hoe een Chinese fabrikant, een kaars uit de 21ste eeuw, adverteert. Wat het huis niet bedreigt, hoewel ... zelfs een groot bedrijf kan apparaten met ontploffende batterijen verkopen.

Yeelight Candela-product voor Europa

De kaars bereikte me in een vrij grote doos, ik dacht dat het een beetje kleiner zou zijn. Het plaatsen van een foto van het apparaat aan de voorkant van de doos ziet er elegant uit. U ziet dat het product is aangepast aan de wereldwijde markt, niet alleen Chinees. Er zijn geen bosjes op de doos, geen Chinese woorden.

De doos is stevig, hoewel het pakket is verzonden in de gebruikelijke "koerierfilm" zie je alleen de fijne vouwen van het karton in de hoek. De kaars wordt in een extra, binnenverpakking gedaan. Waarbij er ook een handleiding in het Engels en een USB-microUSB-oplaadkabel is.

Yeelight Candela ziet er goed uit, er is het Yeelight-logo op de voorkant. Aanvankelijk dacht ik dat de behuizing van glas is, maar het is van plastic. Aan de onderzijde bevindt zich een schakelaar om het apparaat in / uit te schakelen en de Bluetooth-module te activeren, zodat het mogelijk is om de kaarsen in groepen te regelen en aan te sluiten met behulp van een smartphone waarop de Yeelight-toepassing is geïnstalleerd.

"De lichtgevende slinger", ik weet niet hoe ik een moderne vuurpot moet beschrijven. Mensen vragen vaak of het ook opwarmt of alleen schijnt, alleen schijnt. De lichtbron wordt naar binnen geleid en geeft geen warmte af.

Zie ook

Van een lange afstand lijkt het op een vlam van een kaars, of daarboven is hij kleiner. De verlichtingskracht kan worden verminderd en vergroot door de lampenkap naar links / rechts te draaien.

Yeelight Candela

Als u Yeelight Candela tegen een aantrekkelijke haringprijs wilt kopen promoties.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top