Nu lezen
Yeelight Candela - een kaars uit de eenentwintigste eeuw met de ogen van Xiaomi.
yeelight candela
Yeelight is een van de bedrijven in het Mi-ecosysteem dat gespecialiseerd is in verlichting. Het staat bekend om intelligente lampen, plafonds, strepen en gloeilampen. Het nieuwste product is Yeelight Candela. Xiaomi beweert dat het een product is van de 21e eeuw, het is een moderne variant van een duizend jaar oude kaars.

Kaars van de eenentwintigste eeuw

Yeelight adverteert zijn product als geboren uit de behoefte aan traditioneel kaarslicht, maar op een veilige en moderne manier. Het ziet eruit als een bedlampje, het is ook in de vorm van een buis. De lampenkap van melk tot transparant is veranderd en er zijn totaal verschillende LED's gebruikt. Het maximale vermogen is 6W, het heeft een ingebouwde batterij met 2100mAh-capaciteit, het wordt opgeladen via een micro-USB-aansluiting. De batterij is voldoende voor 6 uren met maximaal vermogen.
xiaomi kaars
De kaars gaat heel eenvoudig aan, draai hem gewoon om. De kaars maakt via Bluetooth verbinding met de Yeelight-app op je smartphone, je kunt geen scènes maken met andere Xiaomi-apparaten.
0408a096904e96ea0ea8f0bfe3d71497_original
W de toepassing is hetzelfde als in het geval van andere lichtbronnen, er zullen een paar kant-en-klare verlichtingsmodi zijn om uit te kiezen: avondeten, slapen, buiten. Er is ook een optie om meerdere kaarsen met elkaar te verbinden, Xiaomi stelt voor om de weg naar de slaapkamer te verlichten en het romantische leven met de andere helft te verrijken. En nu de prijs, Yuan 219 + of - $ 33, ik kan zien hoe veel mensen bereid zijn om veel van de kaarsen te kopen voor meer dan 100zł / eenheid om de weg te verlichten. 🙂
Niets te nemen ...
Yeelight Candela kan in de winkel worden gekocht Gearbest.com,[su_youtube url = "https://www.youtube.com/watch?v=DuIW9GxrILI" width = "660 ″]

Scroll To Top