Nu lezen
Yeelight Ceiling Lamp - de eerste plafondlamp van Xiaomi

Xiaomi na lampen, LED-bar, nachtlampje en bureaulamp Chinese fabrikant heeft besloten een plafondlamp in de uitverkoop te zetten. Yeelight-plafondlamp, de eerste keer dat het Yeelight-verlichtingsapparaat een afstandsbediening heeft. Is de nieuwste Xiaomi-lamp de aandacht waard? Ik nodig je uit voor de beoordeling.

yeelight plafondlamp

De lamp komt naar ons toe in een zeer elegante doos, de eerste associatie - Macbook. Je ziet een duidelijk patroon op de dozen van de Amerikaanse reus. Ik denk dat dit een hele goede zet is van Xiaomi. Ik hoop dat nieuwe producten op dezelfde manier zullen doorgaan. Tijd om de doos te openen, het kost een paar magische seconden - we moeten de randen van de doos pakken, iets omhoog gaan, het bovenste deel zal langzaam van de onderkant losraken, zoals ik al vermeldde, net als in Macbookes. Het kan niet binnen een seconde worden uitgetrokken, de openingstijd is precies wat de fabrikant wilde, je kunt zien dat zelfs de verpakking Yeelight alles in het werk stelde.

yeelight controler
Pilote en Pad voor Xbox

Het heeft zijden van kunststof. Daar bovenop is een plexiglas, waardoor geen enkele diode te zien is, er zijn er zoveel als 240, elk met de kracht van 0,12W. Het lampvermogen is 28W, de lumens zijn 2000Lm. De Chinese fabrikant heeft de diodes van het gerenommeerde OSRAM-merk gebruikt. De bodem is gemaakt van aluminium, wat de lamp maakt
het is heel licht, het weegt alleen 2,2kg.

De montage was heel eenvoudig en zeer comfortabel, het kostte me een lange tijd om de tape van de draad los te maken die uit het plafond in mijn kamer steekt. Druk gewoon op de twee rode knoppen aan de onderkant van de lamp, het bovenste deel zal van de onderkant loskomen. De set bevat muurpluggen. Ik heb planken in het plafond, dus ik gebruikte lange schroeven. Ik zette de bodem op het plafond, schroefde twee schroeven met de schroevendraaier, de lamp heeft snelle connectoren om de draden aan te sluiten. Het kostte nog een 3 seconden. Het blijft om de bovenkant vast te pakken en in het op het plafond gemonteerde deel te drukken. Vergrendelingen springen erin en eindigen - de lamp is gemonteerd. Als mijn strijd met de tape er niet was geweest, zou de assembly 10 seconden duren.

De afstandsbediening is gemaakt van plastic en ligt comfortabel in de hand. Het wordt aangedreven door één Cr2032-batterij - de kosten in Polen liggen rond 5 PLN. Het heeft zes knoppen, in de eerste rij zijn er knoppen die verantwoordelijk zijn voor het in- en uitschakelen. Dan een knop om de kleur van de wereld te veranderen en op te fleuren. In de laatste rij plaatste Yeelight de scènewisseling en verdonkerde. Pilot communiceert met de lamp dankzij Bluetooth-technologie, de reactie van de lamp op bevel van de piloot is onmiddellijk.

Wanneer de camera wordt ingeschakeld, gaat de lamp automatisch branden in de standaardmodus. We kunnen het apparaat koppelen met een smartphone. U moet de Yeelight-toepassing op het systeem installeren iOS lub Android. Na het opstarten moet je inloggen op onze Mi-account, de Yeelight-applicatie wordt automatisch gekoppeld aan het hele ecosysteem van de Mi Home-applicatie Xiaomi.

yeelight lampyeelight plafondlampyeelight appAls u verbinding wilt maken met de lamp, klikt u op de drie stippen in de rechterbovenhoek en selecteert u Apparaat toevoegen, net als in het geval van Mi Home. We zullen alle beschikbare opties van Xiaomi bekijken. We klikken op Yeelight plafondlamp, we zorgen ervoor dat ons apparaat momenteel is ingeschakeld, controleer de opstartopties en klik op Volgende, voer het wifi-wachtwoord in en bevestig vervolgens opnieuw Volgende. Router maakt verbinding met de lamp, wanneer het proces 100% bereikt, kunnen we de lamp al bedienen met een smartphone.

Nu is het tijd om de afstandsbediening te koppelen, we moeten de batterijdeksel openen en het witte papier eruit halen dat de batterij beschermt. Even moeten we de lamp uitzetten en weer aanzetten, het verdampingsproces kan alleen plaatsvinden binnen een minuut nadat de lamp is aangezet. Wanneer de lamp is "gereset" en de batterijbeveiliging is uitgetrokken, houdt u OFF en M op de afstandsbediening ingedrukt. De LED op de controller begint snel te knipperen, zodra deze verbinding maakt met de lamp, zal deze ook gedurende enkele seconden van kleur veranderen, wanneer het knipperen stopt, kunnen we deze nu bedienen met de afstandsbediening.

Na het passeren van de applicatie in onze nieuwe acquisitie, verschijnen er vijf beschikbare knoppen in onze ogen.

yeelight app
Configuratiescherm
yeelight plafondlamp
Verandering in kleurtemperatuur
yeelight plafondlamp
Vermogensregeling
yeelight app
Beschikbare scènes

Vier in de onderste rij corresponderen met het volgende om het apparaat aan en uit te zetten, de tweede links is het Zon-pictogram waardoor de lamp sterk gaat schijnen: daglicht. Wanneer we dieper in de zon gaan, krijgen we de optie om de intensiteit van het licht en de kleurtemperatuur handmatig te regelen. We moeten de vinger op het scherm houden, de omhooggaande beweging is verantwoordelijk voor de kracht, hoe hoger de lamp hoger schijnt. Links-rechts bepaalt de kleur van het licht, de kleur van 2700K's warmte is in het midden, 6700K's koude is omdat beide randen links en rechts zijn. Dan is de nachtmodus Maan - zoals de naam al doet vermoeden verantwoordelijk voor het delicate licht, ideaal voordat we gaan slapen, we krijgen ook de mogelijkheid om de intensiteit van het licht te veranderen, de kleur kan niet meer worden gemanipuleerd, hij blijft altijd warm. In de laatste plaats is de Scene-knop, er zijn vier klaarscènes geprogrammeerd door Xiaomi-programmeurs. Ze bevatten verlichting die geschikt is voor de gegeven activiteiten, ik kom later hierop terug, bovenaan hebben we nog een knop, drie horizontale streepjes, ze dragen ons naar de instellingen van het plafond. We krijgen toegang tot het wijzigen van de apparaatnaam, timerfunctie - instellingen voor hoe lang het plafond automatisch moet worden uitgeschakeld, de functie werkt identiek aan televisies.

De optie Schema is verantwoordelijk voor het vooraf instellen van de uren waarin de lamp moet worden ontstoken, u kunt verschillende tijdsintervallen selecteren en met welke fase u op een bepaald tijdstip wilt beginnen. Helaas is het niet mogelijk om de intensiteit van het licht in te stellen. Een andere optie om te configureren is Nachtmodus, helaas werkt de functie niet voor mij, ik probeerde verschillende configuraties en geen effect. yeelight appyeelight appDe standaardhelderheid is verantwoordelijk voor het standaardlicht, als de lamp van de stroom wordt losgekoppeld, bijvoorbeeld het gebrek aan elektriciteit, kunnen we op deze plek definiëren wat de lichtkleur en -intensiteit zou moeten zijn en de instellingen opslaan waarin het plafond op dit moment brandt. Ontwikkelaarsmodus laat de derde toepassing toe onze verlichting te beheren, de optie heeft in de toekomst een groot potentieel, ik hoop dat Xiaomi deze optie niet zal opgeven. Voor geïnteresseerden, raad ik aan te lezen over Domoticz.

Firmware informeert ons over de huidige versie van de software, zodat plafonds en gloeilampen worden geleverd met updates om hun werk te verbeteren. In de volgende subcategorie zijn er nog drie opties - Unpair - het koppelt de lamp los met de Yeelight-applicatie en vervolgens op afstand - op deze plaats is er een virtuele piloot met dezelfde set knoppen als we fysiek bij de lamp krijgen. De laatste optie is Mi-band na het koppelen van de lamp met onze armband van de Chinese fabrikant Xiaomi, we krijgen de mogelijkheid om automatisch de lichten uit te doen wanneer we net in slaap vallen. Helaas heb ik momenteel geen Mi Band en kan ik niet bevestigen dat de functie echt werkt.

Zie ook
mihome xiaomi temperatuur

Zoals ik al heb genoemd, zijn er vier scènes met licht om uit te kiezen, voorgeprogrammeerd door het Yeelight-team.

 • Pc-modus (de heetste kleur)
 • Lezen (neutrale kleur)
 • Concentratie (koude kleur)
 • Nacht lezen (ook de kleur van de moeder zoals in de scène Lezen, donker)

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de kleur van de PC-modus, ik hou van de gele kleur van het licht.yeelight plafondlamp

Laten we naar de Mi Home-applicatie gaan, op deze plek kunnen we onze lamp verbinden met andere apparaten uit het ecosysteem
Xiaomi. Eerst moeten we kiezen aan welke voorwaarde moet worden voldaan, bijvoorbeeld Xiaomi Motion Sensor zal beweging in de kamer detecteren, waarna Yeelight Ceiling Lamp één van de door ons geselecteerde acties uitvoert. Helaas is dit de enige plaats waar de interface Yeelight Ceiling Lamp niet in het Engels is vertaald en alle aandelen in het Chinees zijn. Persoonlijk heb ik momenteel in twee scènes gebruikt. Scene nummer één zet de lamp aan als ik de kamer binnenkom, dankzij de applicatie bewegingssensor. De tweede scène gebruikt dezelfde sensor, als er gedurende twee minuten geen verkeer is, gaat het lampje uit.

Sommering

Yeelight Ceiling Lamp van Xiaomi is naar mijn mening een zeer goed product, je ziet de aandacht voor detail. In het begin was ik sceptisch over de piloot, ik vond het overbodig, maar ik zoek er vaak naar. Een lamp met een ingebouwde dimmer is een zeer nuttig apparaat. Ik had een maand lang een draad aan het plafond hangen, ik kon geen verstandige lamp vinden. Yeelight plafondlamp werkt perfect.

Yeelight-plafondlamp die ik in de winkel heb gekocht Gearbest.com voor 89.99 $ werd het pakket verzonden door koerier DPD, ik had geen extra kosten bij aflevering.

35 reacties
 • Coole recki, ontbreekt zo uitgebreid over het hele ecosysteem Xiaomi 🙂 persoonlijk probeer ik deze lamp omdat ik al een Smart LED op het bureau heb en het is geweldig, de temperatuur- en vochtigheidssensor ook nuttig.

 • Hey. En hoe ziet de zaak er na een maand gebruik uit? Met een zuiver geweten: zou u een tweede keer kopen? Vandaag wil ik deze verlichting bestellen als hoofdverlichting voor de 11m-ruimte.

  • Ik ben erg blij, ik ben van plan nog een lamp te kopen voor een andere kamer. Het enige probleem is dat ik de afstandsbediening op verschillende plaatsen heb geplaatst en deze niet kan vinden 😉 Ik heb de lamp bevestigd aan de bewegingssensor van Xiaomi.

  • Ja, 230V-lamp. Je kunt hem van stroom voorzien zoals je wilt, als je hem verbindt via een schakelaar aan de muur, elke keer dat je de stroom "uitschakelt" en weer inschakelt - het licht op in de standaardmodus (die je zelf kunt definiëren) en is een minuut lang niet beschikbaar via Wi-Fi / Bluetooth . Ik raad aan dat de schakelaar aan de muur altijd aan staat en de afstandsbediening bestuurt of overschakelt naar de Xiaomi-schakelaar.

 • Ik heb een vraag Welk pakket heeft u gekozen dat het pakket zonder extra kosten (btw, invoerrechten) kwam?
  Ik moet kiezen
  Prioriteitsregel 15 - 25 werkdagen zł58.26
  Europa Express

  Versnelde verzending DHL (SG) 3 - 10 werkdagen zł47.61

  • Selecteer de prioriteitsregel, het pakket wordt naar Frankrijk verzonden. U ontvangt een nieuwe vrachtbrief en importeert DPD. Ik bestelde drie grote artikelen bij Xiaomi en altijd zonder btw. Meestal een week, vanaf de bestelling en het pakket is bij u. Als je het via deze link kunt kopen https://goo.gl/Tk0MBF U ondersteunt de ontwikkeling van de site. Bedankt! Ik hoop dat je net zo blij bent met de lampen als ik.

 • Ik heb een vraag Welk pakket heeft u gekozen dat het pakket zonder extra kosten (btw, invoerrechten) kwam?
  Ik moet kiezen
  Prioriteitsregel 15 - 25 werkdagen zł58.26
  Europa Express

  Versnelde verzending DHL (SG) 3 - 10 werkdagen zł47.61
  Ik vraag me af over DHL, maar ik heb gehoord dat VAT / CŁO vrijwel zeker is.
  Bedankt voor het antwoord.

  • Selecteer de prioriteitsregel, het pakket wordt naar Frankrijk verzonden. U ontvangt een nieuwe vrachtbrief en importeert DPD. Ik bestelde drie grote artikelen bij Xiaomi en altijd zonder btw. Meestal een week, vanaf de bestelling en het pakket is bij u. Als je het via deze link kunt kopen https://goo.gl/Tk0MBF U ondersteunt de ontwikkeling van de site. Bedankt! Ik hoop dat je net zo blij bent met de lampen als ik.

 • Hi. Ik heb deze lamp gekocht maar wegens tijdgebrek heb ik deze nog niet gemonteerd.
  Ik heb een vraag voor gebruikers van de xiaomi-plafondlamp, nietwaar en wat is de mogelijkheid om twee van dergelijke lampen in dezelfde kamer naast elkaar te monteren en te bedienen?
  Het lijkt mij dat men te weinig licht zal geven, dus ik overweeg er twee naast elkaar te plaatsen.
  Informatie voor kopers, het is de moeite waard om naar de kortingscodes op het internet te zoeken voordat u deze voor uw 72 $ koopt.

  • Je kunt combineren in groepen in de Yeelight-applicatie en alles tegelijk beheren. Als u een wandschakelaar koopt, kunt u natuurlijk ook beide tegelijkertijd bedienen. Als iemand op zoek is naar een promotie, raad ik je aan deals.pokoleniesmart.pl te bekijken

 • Bedankt voor het antwoord. Vandaag is het op een versnellingsbak van 67.99 dus ik denk dat het in de verleiding zal komen en, zoals ik eerder schreef, het twee naast elkaar zal monteren.
  Pozdrawiam

 • Ik heb nog een vraag. De schemafunctie werkt niet voor mij.
  Ik stelde de schakelaar in en uit volgens de Poolse tijd ('s avonds deed ik dat). Ik verliet deze instelling en de volgende dag kom ik 's middags thuis en schijnt de lamp. Misschien heb ik volgens de regio die ik heb ingesteld een in- en uitschakeltijd (China). Werkt het voor iemand? Iedereen kan helpen?

 • Hallo, denk je dat de lamp voldoende is om een ​​kamer met een ruimte te verlichten 20m2?
  Ik vraag me af omdat deze 2000lm wordt gemeten met inachtneming van de lampenkap waarschijnlijk ja. Het is erger als het een lichtstroom is die wordt uitgezonden door led, dan verzwakt de diffuser deze stroom
  Ik zal dankbaar zijn voor de informatie
  groeten
  Leszek

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top