Nu lezen
Yeelight JIAOYUE 650 - Xiaomi-plafondlamp met Ambilight [uitpakken]

Yeelight JIAOYUE 650

Yeelight JIAOYUE 650 is een nieuwe plafondlamp van Xiaomi, ik heb deze voor twee dagen. Het enige wat ik er niet leuk aan vind, is de naam - Jiaoyoue. Als iemand me vraagt ​​wat er wordt genoemd, kan ik het niet herhalen, dat wil zeggen, ji XJUMX. Afgezien daarvan is het de beste van drie bestaande plafondlampen van een Chinese fabrikant.

afmeting

Toen de koerier het karton uit de auto haalde, was de eerste associatie meteen wat een kolos! De doos is erg groot en de lamp zelf.

Het lukte me niet om uit te pakken op het bureau, je moet een groter oppervlak, vloer gebruiken. In de hoek van de doos leg ik een Xiaomi-portemonnee om te zien hoe groot hij is.

Yeelight JIAOYUE 650 is goed beschermd, de piepschuimlamp houdt de lamp stijf vast op lawaaierige plaatsen, de lamp "vliegt niet" in de doos.

Yeelight JIAOYUE 650

In het midden bevinden zich een piloot, bevestigingspinnen en speciale piepschuimrollen. Heeft iemand een idee waar ze voor zijn?

Vanwege het feit dat de diameter van de lamp 65cm is, zijn de rollen min of meer in het midden gemonteerd, er zijn speciale getrokken dozen. Wat is het punt? Om te voorkomen dat de lamp tijdens het monteren van de lamp tegen het plafond stoot, kan de "lampenkap" buigen.

Yeelight JIAOYUE 650

Bezig met bewerken of wat erin zit de eerste Yeelight-lamp het was briljant, de nieuwe is hetzelfde. Er is niets veranderd. We tekenen twee rode dynamiek naar de buitenrand van de lamp en het montagedeel is losgemaakt van de rest.

Yeelight JIAOYUE 650

Het is voldoende om de voet aan het plafond vast te maken met de deuvels, gebruik snelle connectoren om de draden aan te sluiten en druk op de resterende lampbehuizing. Eenvoudig, briljant. Het duurt lang om na te denken over het niet komen in de draden in het plafond. Het is veel beter opgelost dan een lamp Xiaomi-Philips waarin de elektronica "bovenop" is en schroef de draden aan de enkel. Yeelight-producten laten een veel betere prestatie zien, laat Xiaomi geen lampen meer maken met Philippe, hij komt er slecht uit. En zo ziet het er uit zonder een basis, je kunt plaatsen zien waar piepschuimrollen gelijmd moeten worden.

Yeelight JIAOYUE 650

Vanwege het gebruik van Ambilight, d.w.z. RGB-led die het plafond verlicht, maak ik de lampen los van het plafond.

Zie ook
xiaomi temperatuur

Yeelight JIAOYUE 650

Oké, tijd om een ​​nieuw wonder van Xiaomi in te schakelen.

In het hoofdlampje kun je de kleurtemperatuur en het vermogen vrij aanpassen, in de plafondverlichting kunnen we de kleur kiezen die we willen en ook dimmen of fleuren volgens mijn eigen ik zie. Natuurlijk kunt u ook koppelen met andere Smart Home-apparaten van Xiaomi, stroomonderbrekers, bewegingsdetectoren, enz.

Bedien Yeelight JIAOYUE 650 - toepassing

Yeelight JIAOYUE 650Yeelight JIAOYUE 650

De Yeelight JIAOYUE 650 is een combinatie van twee producten van Xiaomi tot één. De eerste Yeelight-lamp en RGB-ledstrip. In de Mi Home-applicatie is het ook samengevoegd. Wanneer we de lamp bovenaan betreden, zien we twee hoofdlichtbanden die verantwoordelijk zijn voor het hoofdlicht en Ambilight - de plafondverlichting. De functies van "Hoofdlicht" zijn exact hetzelfde als het eerste Yeelight-plafond. Ambilighta is bijna hetzelfde als RGB-balk of gloeilamp, behalve voor de muziekmodus, is het mogelijk dat deze tijdens de act wordt toegevoegd. Op de rechterfoto ziet u exact dezelfde scènes in Ambilight, u kunt bijvoorbeeld het oosten van de zon kiezen waarbij het plafond rood zal zijn en tijdens 15 zal de mutatie steeds meer wit worden. Net als elke andere lamp, heeft de lamp de mogelijkheid om te koppelen met de Mi Band / horloge van Xiaomi om automatisch onze aanwezigheid te detecteren en het licht aan te zetten.

Het is de moeite waard om te kopen?

Ik heb je Oł Ji 650 twee dagen, dit is absoluut de beste Xiaomi-lamp. De eerste versie was erg goed, en de nieuwe is gewoon geweldig. De Movie-modus kiezen in Ambilight is voldoende met mijn witte plafond voor tv-kijken - ik hoef niet "Main Light" in te schakelen. Als ik moest vergelijken met Xiaomi-philips, dan wint Oł Ji 650 zeker in termen van dimmen. Philips kon bijvoorbeeld niet dimmen om in slaap te vallen, het zou duidelijk zijn in de kamer. En de producten van Yeelight kunnen vrijwel nihil zijn, ideaal voor de kamer of de gang van een kind.

Huidige promoties op de lamp Yeelight JIAOYUE 650.

Reactie bekijken (1)
  • Is de montagebasis hetzelfde als in de "oude" Yeelight 32 cm? Kortom, zou het mogelijk zijn om de lamp te vervangen door een grotere zonder opnieuw in het plafond te boren?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top