Nu lezen
Yeelight Mesh E27-lamp - lees voor het kopen

Ik baseer mijn huisverlichting op de eerste generatie Yeelight RGB-lampen. Hoewel de reactietijd een beetje lang is, maar het stoort me niet. Ik heb ze twee jaar gehad en ze hebben maar één keer opgehangen. Het hielp om los te draaien en weer in te schroeven. Een paar maanden geleden Yeelight presenteerde een nieuwe reeks gaasbollen. Ik kreeg een paar vragen over hen, dus ik bestelde een Yeelight Mesh E27 voor testen ... en ik kan het niet gebruiken.

De lamp wordt geleverd in een kartonnen doos en aan de buitenkant van de lamp bevindt zich ook een handleiding in het Chinees, standaard. Er is echter één informatie die u moet weten voordat u besluit lampen uit China te bestellen. Anders dan de Yeelight E27 RGB Wi-Fi-lampen die ik bezit, heb je nog een apparaat nodig om de Yeelight Mesh te gebruiken:

Je hebt een Xiaomi-klok of Yeelight-centrale nodig!

Je kunt de lamp niet bedienen zonder. Yeelight Mesh E27-lamp verschijnt in de Mi Home-toepassing, maar interferentie in de intensiteit of kleur van licht is niet mogelijk. Standaard is de lamp na het insteken in de houder koud (6500k). U kunt deze alleen wijzigen als u een van de twee hierboven genoemde apparaten gebruikt. Ik heb ze momenteel niet. Ik weet niet of ik zal bestellen als een goede promotie zal komen het is waarschijnlijk zo.


Scroll To Top