Nu lezen
EXLUMUM-bureaulamp

EXLUMUM-bureaulamp

Xiaomi maakt niet alleen gadgets vol met elektronica, maar ook gewone items met kwaliteit op het hoogste niveau. Ze worden vaak gekenmerkt door posts, een minimalistische look die me erg goed uitkomt, daarom heb ik besloten om een ​​nieuwe bureaulamp te kopen, de Yeelight Minimalist E27 Desk Lamp.

EXLUMUM-bureaulamp

Ik heb het product enkele weken gevolgd, het belangrijkste voordeel was de prijs, vaak lager dan $ 25. Ik heb lang met de aankoop gewacht omdat de verzending "duur" was, meer dan $ 10, wat me een slecht dilem leek te zijn om de helft van de prijs van de lamp voor de verzending te betalen. Ik besloot echter om de Yeelight Minimalist E27 Desk Lamp te kopen toen ik een ander product kocht, een draagbare Xiaomi-fotoprinter. De combinatie van twee producten betekende dat de verzending gratis was.

Toen ik het pakket van de koerier ontving, besefte ik meteen waarom de verzendkosten zo veel waren. De doos van de lamp is erg groot. Traditioneel is het Xiaomi-product goed verpakt, beveiligd voor transport. Styrofoam absorbeert effectief alle schokken en stoten.

EXLUMUM-bureaulamp

Traditioneel is het Xiaomi-product goed verpakt, beveiligd voor transport. Styrofoam absorbeert effectief alle schokken en stoten.

De doos bevat alleen de Yeelight Minimalist E27 Desk Lamp en de Osram LED-lamp.

EXLUMUM-bureaulamp

De lamp ziet er heel mooi uit, het geheel is gemaakt van metaal. Mijn exemplaar heeft kleine beschadigingen onderaan, maar dit is slechts een probleem van mijn exemplaar. Voor sommige mensen kan het nadeel zijn dat de lamp op geen enkele manier is gereguleerd. Het stoort me absoluut niet. Voor mij is de Chinese stekker een nadeel. Het is noodzakelijk om een ​​adapter te gebruiken, een meer drastische manier om de aanpassing aan onze sockets te knippen en te monteren. Daarnaast is er een schakelaar op de draad, enkele tientallen centimeters van de lampvoet.

EXLUMUM-bureaulamp

EXLUMUM-bureaulamp

De lampvoet heeft siliconen antislipvoetjes. De bovenkant van de lampenkap heeft gaten die alleen decoratieve tekens bevatten. LED-lamp warmt niet zo veel op als traditioneel gloeilampen, dus het is niet nodig om te zorgen voor overtollige warmte. De LED-lamp in de set is van de bovenste plank, een gerenommeerd Duits bedrijf in de Osram-verlichtingsindustrie. Dankzij de LED-technologie downloadt het alleen 4,5W en blinkt uit met de kracht van de "oude" 40-watt. De levensduur van de diode is 15 voor duizenden uren.

EXLUMUM-bureaulamp

Zie ook
Handvat voor Xiaomi-1 push-ups

EXLUMUM-bureaulamp

EXLUMUM-bureaulamp

Slimme functies?

De lamp is niet slim. Alleen de schakelaar op de kabel dient voor het inschakelen. Als de Yeelight Minimalist E27-bureaulamp bij uitstek geschikt is voor het ontwerp van uw kamer, kunt u deze vastschroeven intelligente gloeilamp van Xiaomi. U krijgt dan een slimme lamp bestuurd door een smartphone, stem of door interactie met andere slimme huisapparaten van Xiaomi.

Yeelight Minimalistische E27-bureaulamp is verkrijgbaar in twee kleuren, wit of zwart.

xiaomi yeelight

Scroll To Top