Nu lezen
Yeelight presenteert een nieuwe meteoriet-plafondlamp, perfect voor in de eetkamer

Yeelight is een Xiaomi-onderzeeër die verantwoordelijk is voor het maken van intelligente lampen, gloeilampen en ledstrips. Ik heb veel producten met het Yeelight-logo die heel goed werken in domotica. Een paar dagen geleden presenteerde het bedrijf nog een Yeelight Meteorite-lamp die idealiter in de eetkamer boven de tafel zou passen.

Yeelight presenteert de nieuwe meteoriet-plafondlamp

Yeelight presenteert een nieuwe meteoriet-plafondlamp, perfect voor in de eetkamer

Je associeert een lamp Jiaoyue met Ambilight? Het was het eerste product met een dubbele lichtbron. De ene, de krachtigste die kan worden aangepast tussen de koud-warme kleurtemperatuur en de tweede zwakkere RGB met 16 miljoenen kleuren om de juiste stemming te regelen. Yeelight Meteorite heeft ook twee lichtbronnen, 12 RGB-diodes met 7W-vermogen zijn verantwoordelijk voor het kleurrijke licht op het plafond. U kunt de kleur wijzigen met de Yeelight / Mi Home-app, scènes met andere apparaten of een stemassistent, waaronder Siri van Apple. Het is ook mogelijk om de lamp te bedienen met de Yeelight afstandsbediening, maar deze ontbreekt in de set, je moet apart kopen. De afstandsbediening ondersteunt alleen het hoofdlicht, het kan niet worden bediend met gekleurd licht op het plafond.

.Gif werkt niet, klik op de foto en u ziet "Ambilight-effect"

De behuizing van de nieuwe lamp is gemaakt van kunststof, waardoor deze licht van gewicht is, wat de montage vergemakkelijkt. Het totale vermogen van de lamp 33W, de belangrijkste licht een kleurtemperatuur van 2700K tot 6700K en lichtopbrengst varieert van 450lm - 1700lm. Dit is niet het indrukwekkend, maar de tafel is genoeg. De lamplengte is 90 cm, waardoor de hele tafel gelijkmatig wordt verlicht. Hallo, die we aan het plafond hechten, heeft een lengte van 48 centimeter. Yeelight Meteorite hangt aan drie snoerraden, instelbaar van 0,5m tot 1,5m.

Yeelight presenteert een nieuwe meteoriet-plafondlamp, perfect voor in de eetkamer Yeelight presenteert een nieuwe meteoriet-plafondlamp, perfect voor in de eetkamer

De Yeightight-meteorietlamp is geprijsd op de Chinese markt bij 599 yuan, $ 87. Het is nu verkrijgbaar in de winkel Gearbest.comvooralsnog wordt een "nieuwe belasting" opgelegd. Als u van plan bent om het te kopen, raad ik aan het om de paar dagen te controleren, de prijs kan op elk moment veranderen. Als er een kortingsbon beschikbaar is, zal ik deze op de website plaatsen Deals.PokolenieSmart.pl. De piloot voor Yeelight-producten is verkrijgbaar in de winkel Banggood.com

Scroll To Top