Nu lezen
Yeelight lanceert de LED-strip met 5M-lengte op Youpin

Het zogenaamde Yeelight-assortiment is tot nu toe verkrijgbaar als RGB-ledstrip met een lengte van 2-meters. Zo'n lengte was goed voor het verlichten van het bureau, planken, maar als iemand het plafond wilde benadrukken, bleek de bar te kort te zijn.

Yeelight Ledstrip 5m 1

Yeelight presenteerde, in reactie op de verwachtingen van de klant, een ledstrip met een lengte 5-meters, met een optie om nog enkele meters uit te breiden. Het enige wat u hoeft te doen is een speciale 1m-extensie kopen. De maximale lengte is 30m, dit vermogen wordt gebruikt om de voeding van de set aan te sluiten. Als we 4-meters nodig hebben, niet 5, dan kan de meter worden gesneden op de aangewezen plaats gemarkeerd met een schaar.

In de set krijgen we samen met de bar een voeding met een ingebouwde wifi- en Bluetooth-module. De Yeelight-riem kan worden bediend met de Yeelight- of Mi Home-app. Voor handmatige bediening kunt u de Bluetooth-afstandsbediening gebruiken, of muurdimmer. Tot nu toe heb ik alleen de profs genoemd, de tijd is stil. De nieuwe balk biedt alleen een witte kleur met vloeiende kleurtemperatuuraanpassing tussen 2700K - 6500K. De kracht van de balk is 4W op 1m / 500 lm op 1m.

De Yeelight-tape, 5 meter lang, was geprijsd in China bij 168 yuan, $ 25. De optionele meteruitbreiding is de kostprijs van 19.9-yuan of $ 3.

Scroll To Top