Nu lezen
YI Mini Dash Camera - nog een autocamera

YI Mini Dash Camera

In de afgelopen maanden heeft het YI-merk geen nieuwe producten gepresenteerd. Vorige week kwam het bedrijf terug en presenteerde twee nieuwe producten. Camera voor thuismonitoring en autorecorder. Vandaag zal ik een nieuwe autocamera presenteren, YI Mini Dash Camera. Auto DVR's worden steeds populairder in voertuigen, voor een klein bedrag kunnen we bewijs leveren dat kan helpen met incidenten op de weg.

YI Mini Dash Camera

YI Mini Dash Camera

Het apparaat heeft een kleine maat 85,5 mm x 54 mm x 38 mm en het gewicht is 70g, daarom is het woord Mini in de naam geen toeval. Net als zijn voorgangers is de camera gemonteerd op een dubbelzijdige tape, terwijl camera's in het Xiaomi-ecosysteem al lang geen speciale handgrepen meer hebben. Alleen de eerste generatie camera's had een handvat. Sommige gebruikers klaagden dat de gebruikte dubbelzijdige tape, in de zomer bij hoge temperaturen en het verlaten van de auto in de zon, de lijm vrijkwam en de camera van het glas schilde. Zal dit ook het geval zijn in dit geval, dan blijkt dit tijdens de eerste tests. Aan de linkerkant is er een microfoon voor het opnemen van geluid. Aan de rechterkant heeft de fabrikant een microUSB-geheugenkaartsleuf en een microUSB-poort geplaatst voor de voeding. YI Mini Dash Camera ondersteunt geheugenkaarten van 8 GB tot 64GB. De camera heeft een 2,2 MPX-lens met 2.2F-sluiter. De hoek die kan worden vastgelegd bij video-opnamen is 140-graden. Neemt op in 1920x1080p bij 30-fps.

YI Mini Dash Camera

Het voorste gedeelte van het apparaat heeft een 2cale diagonaal scherm en 960x 240p-resolutie. Hieronder staan ​​vier knoppen om de opname te starten en door het menu te navigeren. De camera maakt via Wi-Fi verbinding met de smartphone, zodat we films direct naar de telefoon kunnen sturen of een voorbeeld kunnen bekijken. Het apparaat heeft ook een 3-as-gyroscoop die het beeld automatisch blokkeert in het geval van een ongeluk.

De Yi Mini Dash Camera kost $ 44,99 en is verkrijgbaar in de officiële winkel Yi op AliExpress.

Scroll To Top