Nu lezen
Yi presenteerde de Home Camera 3 op CES 2019

Twee jaar geleden waren er twee bedrijven: Xiaomi en Yi Technologies presenteerden vaak gezamenlijke producten, maar na verloop van tijd liepen hun paden uiteen. Xiaomi is een samenwerking aangegaan met andere merken die betrokken zijn bij het maken van camera's voor thuiscamera's, en hoe gaat het met Yi? Op CES 2019 presenteerde Yi een nieuwe IP-camera genaamd Home Camera 3.

Yi presenteerde de Home Camera 3 op CES 2019

Yi presenteerde de Home Camera 3 op CES 2019

Het nieuwe model lijkt qua uiterlijk op eerdere Yi-camera's, licht en slank ontwerp. De camera kan opnemen in FULL HD 1920 x 1080p-resolutie. De grootste innovatie is de intelligente detectie van objecten en geluiden. Ik kijk erg uit naar deze optie in camera's van het Xiaomi-ecosysteem! Hoe werkt het? Wanneer we de tijdlijn van de camera bekijken, zullen we zien dat de camera bijvoorbeeld bij 11 de kat van een buurman in onze tuin heeft gedetecteerd. Door het ontvangen van meldingen weten we welk object of geluid is gedetecteerd, het einde met zinloze meldingen. NETATMO-camera's hebben al deze functionaliteit.

Yi presenteerde Home Camera 3

3 Home Camera is eind januari in de VS beschikbaar voor $ 40. De koper ontvangt gratis 6 maanden gratis cloudopslag voor opslag van video-opnames. Opnames zullen worden bewaard op servers voor 7-dagen, u kunt ook kopen op 15- of 30-dagen.

Waarom de opnames naar de cloud sturen? Als de inbreker de camera vernietigt, gaan de opnamen verloren en als we ze naar de cloud sturen, kunnen we ze altijd zien. In Xiaomi-webcams zoals Dafang kunnen opnames worden opgeslagen op een router met een ingebouwde harde schijf, zodat we thuis een privécloud hebben. Deze oplossing heeft ook zijn voor- en nadelen.