Nu lezen
Met het Ranres-apparaat verliest u nooit uw sleutels of rugzak

Als het is gebeurd dat je je sleutels bent kwijtgeraakt, of erger nog, iemand je rugzak heeft gestolen tijdens je onoplettendheid, heb ik goed nieuws. Op het Youpin-platform is er een "anti-verloren" gadget die de nadelige effecten van uw onoplettendheid of vergeetachtigheid tegengaat.

Het apparaat is vervaardigd door Shaanxi Minuo Electronic Information Technology Co., Ltd. Het wordt gekenmerkt door een zeer kleine afmeting, slechts 42 mm x 42 mm x 8 mm en weegt 10 gram. Er is al zo'n product op de markt, maar de nieuwe functie op Youpin heeft een minimalistische en elegante uitstraling dankzij de lederen riem om aan een rugzak te hangen. Het apparaat wordt aangedreven door een "knop" CR2030-batterij en volgens de fabrikant is één batterij voldoende voor het hele jaar.

De Ranres-gadget heeft een bidirectionele zoekfunctie met een gekoppelde smartphone. Zowel op het apparaat als op het telefoonniveau kunnen we het geluidssignaal activeren om het tweede element te lokaliseren. Als een van de apparaten ten minste afwijkt van 15-meters, klinkt er automatisch een alarm op beide apparaten. Met behulp van de applicatie kunt u de laatste locatie van bijvoorbeeld een rugzak controleren.

De "anti-verloren" Ranres-gadget was in China geprijsd op 99 yuan, $ 15. Er zijn drie kleuren beschikbaar: wit, blauw en roze.

Scroll To Top