Nu lezen
Foto genomen 64 Mpix met Redmi Note 8 Pro maakt 20 MB

In 3 dagen, d.w.z. 29 augustus, presenteert het merk Redmi nieuwe smartphones uit de Note-serie en de eerste tv, Redmi TV. Redmi Note 8 wordt gepresenteerd in de normale versie en met de Pro-aanduiding. Plain Note 8 heeft een Snapdragon 665-processor, d.w.z. dezelfde geïntegreerde schakeling als Xiaomi Mi A3. De rekenkracht van SoC brengt je niet ten val, maar het heeft nog een pluspunt. Het voordeel van een keer opladen is het voordeel, het is rustig genoeg voor twee dagen gebruik.

Redmi Note 8 Pro limited edition voor World of Warcraft-fans

Redmi Note 8 Pro wordt gepresenteerd in een kleur die lijkt op de frameloze Mi Mix 3 - Ice Jade. De randen van het scherm worden afgerond met 3D-glas, waardoor de smartphone de premiumklasse nastreeft. Dit wordt de eerste Redmi-smartphone en Xiaomi uitgerust met een 64 Mpix-lens. Als u veel foto's maakt, raad ik u aan de versie met een 128 GB-schijf te kopen. Eén 64 Mpix-fotolens weegt evenveel als 20 MB!

Notes redmi 8 Pro

Naast het vernieuwen van de Redmi Note-serie van smartphones, wordt een ander product getoond en naar mijn mening zeker interessanter. De eerste tv met het Redmi-logo met een 70 inch-schermformaat. Waarom zouden Xiaomi Smart Home-eigenaren Redmi TV hebben? De televisie zal PatchWall bevatten, samen met de vooraf geïnstalleerde Mi Home-applicatie. Redmi TV wordt een controlecentrum voor smart home-apparaten, en dus het hele huis!

Redmi TV patchwall
Scroll To Top