Nu lezen
ZMI Power Bank - Ik wacht al heel lang op hem

ZMI Power Bank

Ik heb al twee "banken de macht" van Xiaomi, één met een capaciteit van 5000mAh en tweede 20 000mAh maar ik kon niet wachten tot hij een andere macht bank van Xiaomi bereikt ook. Mijn nieuwe aanwinst heeft een groot pluspunt ten opzichte van zijn voorgangers, de uitgangsspanning is 5-20V powerbankiem die de smartphone, evenals een laptop op te laden. Oude telefoons kunnen alleen worden opgeladen.

ZMI Power Bank is verpakt in een klassieke witte Xiaomik-doos. Productfoto vooraan, korte beschrijving achteraan, standaard. Zeer goede, minimalistische standaard. Ik zou graag meer van dergelijke producten willen.

Na het openen van de doos zien we powerbank, draden en de Chinese handleiding zijn aan de linkerkant verborgen. De bovenkant, in de doos is opgevuld met een delicaat schuim, kleine details en geniet. U kunt zien dat de fabrikant opnieuw heeft aangedrongen op de kwestie van het eerste contact van de koper met het nieuwe product.

De set bevat een USB-C-> USB-C-kabel en een tweede 2w1 met een USB-A-stekker, maar met twee micro-USB-aansluitingen met een mogelijke USB-C-adapter. Zeer goede oplossing omdat veel apparaten een oude micro-USB-connector hebben.

ZMI Power Bank

Metalen behuizing - min voor mij

ZMI Power Bank heeft een metalen behuizing, het is een mobiel strikte-apparaat. Daarom speelt gewicht een cruciale rol. ZMI gewogen 400g kunststof Powerbank ook een aantal 20 000mAh Xiaomi 100g weegt minder. Als een kleinigheid, maar ik zou liever hebben dat het van plastic was gemaakt om het gewicht te verminderen.

Het belangrijkste is 5-20V

Ik gebruik veel energie van banken, reis vaak met de trein, nieuwe 230V-aansluitingen hebben nieuwe, maar ze werken niet altijd. Gelukkig kan ik nu extra kracht uit de rugzak gebruiken. 20 000mAh capaciteit aangeboden door ZMI is voldoende.

Het apparaat kan worden gebruikt om de oplader op te laden vanaf de laptop. Het ingangsvermogen is 45W bij de spanning van 5-20V, u kunt de oplader ook via de telefoon opladen, maar dit duurt langer. De tijd die nodig is om de ZMI PowerBank volledig op te laden, is minder dan 4 uur. Het uitgangsvermogen, d.w.z. het vermogen dat we leveren aan het ontladen apparaat, hangt af van de poort waarmee we verbinden. ZMI Power Bank heeft drie, één USB-C en twee USB-A.

De USB-C-poort heeft uitgangsvermogen naar 40W bij 5-20V.
De USB-A-poort heeft een maximaal vermogen van 18W:

  • 2x5V = 2.4A
  • 9V = 2A
  • 12V = 1,5A

Werkt ook met Quick Charge 3.0

Kortom, we verbinden de smartphone en de powerbank past zich aan en laadt op met de maximale stroomsterkte, afhankelijk van onze telefoon. Mijn Xiaomi Mi Mix 2 is uitgerust met een processor met QC 3.0-technologie en opladen van 0 naar 100% kost minder dan 90 minuten.

ZMI Power Bank heeft een knop om vier dioden wakker te maken die informeren over de laadtoestand. Zoals je op de afbeelding kunt zien, is mijn powerbank momenteel half opgeladen, twee LED's branden in de rechter benedenhoek.

ZMI Power Bank

De box is geweldig, daarom hebben mijn eerste gevoelens betrekking op de nieuwe powerbank, maar dit is een groot blok! Maar toen heb ik het op de oude Xiaomi gezet en het is niet zo erg. Overleeft dit verschil, 100g het verschil ook.

ZMI Power Bank

Is het waard om een ​​ZMI Power Bank te kopen?

Voor mij werkt ZMI perfect, het past perfect bij de verrassingen die Poolse PKP-fondsen bieden, je weet nooit de dag of het uur wat er zal gebeuren. ZMI Power Bank het kost ongeveer $ 55, als iemand geen laptop hoeft te laden, raad ik aan het te kopen plastic witte Xiaomi 20 000mAh, het werkt ook erg goed, en is meer dan de helft goedkoper. Als iemand op zoek is naar een powerbank "naar de jas" dan zal de beste keuze over gaan 5000mAh capaciteit vanwege het gewicht en de maat.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top