Nu lezen
ZMI lanceert zijn eigen Qi 20W-autolader

Als je een Xiaomi Mi 9-smartphone en een auto hebt, raad ik aan om een ​​autolader aan te schaffen die het potentieel van het Xiaomi-vlaggenschip volledig benut, d.w.z. de inductieve oplaadfunctie 20W. Tot nu toe was zo'n sterke draadloze oplader alleen verkrijgbaar bij logo voor mijIk heb het enkele maanden gehad en ik raad het de meeste aan.

Als u het product strikt Xiaomi niet wilt, presenteerde het ZMI-merk een alternatief product dat ook de kracht van 20W ondersteunt. De ZMI-oplader is compatibel met alle smartphones die draadloos opladen ondersteunen, maar alleen de Mi 9 kan opladen met 20W-vermogen.

Het ZMI-product heeft twee handgrepen aan de zijkanten van zink die strakker worden wanneer u de smartphone vanaf de bovenkant plaatst. Aan de onderkant bevindt zich een voet die de smartphone en micro-USB-aansluiting ondersteunt om het "draadloze" oplaadstation van stroom te voorzien. De meegeleverde voeding voor de 12V-aanstekeraansluiting moet worden aangesloten op de Qi-oplader in de luchtuitlaat, alleen via de micro-USB-aansluiting.

De ZMI 20W-autolader is nu beschikbaar op Banggood.com. Als je het wilt kopen, voer dan de kortingsbon "Bgzmiqiw" in, altijd goedkoper! 🙂

Ik hou van het ontwerp gemaakt door Xiaomi en mij meer duw de houders opzij wanneer we de telefoon benaderen, maar eerlijk moet ik toegeven dat het werk van ZMI praktischer lijkt. Het is gemakkelijker om de smartphone vanaf de bovenkant te plaatsen dan vanaf de voorkant. Je hoeft niet te kijken of we het goed plaatsen.

QI 20W Xiaomi-oplader
Scroll To Top