Nu lezen
Black Shark 2 het derde model van het gamingmonster van "Xiaomi"

Het merk Black Shark, waarin de meeste aandelen Xiaomi hebben, presenteerde vandaag een smartphone voor topspelers. Het eerste model dat enkele maanden in 2018 werd gepresenteerd, was het meest efficiënte apparaat met het Android-systeem. In oktober verwarmde Black Shark de hak en presenteerde de Black Shark Halo met dezelfde Snapdragon 845-processor. Nu is het een veel krachtiger model met de krachtigste processor van Qualcomm!

Black Shark 2 het derde model van het gamingmonster van Xiaomi

Black Shark 2 met Snapdragon 855

Gaming-smartphone moet ultra-krachtig zijn en dat geldt ook voor het nieuwste model Black S harka. De processor raakt uiteraard 2019 jaar uit Qualcomm of Snapdragon 855. Er zijn verschillende varianten om uit de hoeveelheid RAM van 6 GB tot zoveel als 12 GB te kiezen. Mobiele games bezetten tegenwoordig meer dan 1 GB, daarom monteert de fabrikant een grote schijf in smartphones. Black Sharka 2 kan niet worden gekocht in de 64 GB-versie, de kleinste beschikbare hoeveelheid is 128 GB en het maximale merk biedt 256 GB. Het is jammer dat ze niet op 512 GB hebben beslist. Er zijn zeker amateurs die graag veel games / films / foto's hebben.

Het scherm is OLED en heeft een diagonale 6,39 inch, de resolutie is 2340 x 1090 px. De verversingssnelheid is een belangrijk aspect tijdens het virtuele spel. Het FHD + -scherm dat wordt gebruikt in de nieuwe smartphone heeft een verversingssnelheid op het 43,5-MS-niveau.

Black Shark 2 het derde model van het gamingmonster van Xiaomi

Magic Press, 3D Tik op kloon van iPhones

Voor het eerst heeft het merk Black Shark besloten om een ​​vergelijkbare technologie te gebruiken die Apple al een aantal jaren op zijn iPhones gebruikt. De Magic Press-functie staat een ander antwoord van de smartphone toe, afhankelijk van de druk die we op het scherm uitoefenen. Het vibratiesysteem is ook veranderd en zal variëren afhankelijk van de actie die in het spel plaatsvindt. Hoe sterker en dichter de explosie, hoe sterker de trillingen.

Lage temperatuur = comfortabel spel

De batterij heeft een 4000 mAh-capaciteit en biedt een snelle 27W-oplading die Xiaomi de laatste tijd heeft gebruikt vlaggenschip Mi 9. Om een ​​consistent FPS-niveau en stabiel rekenvermogen te behouden, zijn koeling en warmtedissipatie erg belangrijk. Black Shark 2 maakt gebruik van meerlagige actieve koeling die in staat is om de temperatuur te verlagen tot 10 graden Celsius.

Over het fotografische probleem heeft de smartphone een dubbele lens op de achterkant: 12 Mpix + 12 megapixels en aan de voorzijde 20 megapixels. Ik kan warme spelers en NFC-fans kalmeren. De terminal heeft een NFC-module, je kunt snel een pakket chips of cola betalen.

Black Shark 2 is vanaf maart verkrijgbaar in 22 in drie kleuren: zwart, blauw en grijs. De laatste twee kleuren zijn alleen beschikbaar in de twee sterkste varianten:

  • Black Shark 2 6 GB RAM + 128 GB ROM voor 3199 yuan ~ $ 476
  • Black Shark 2 8 GB RAM + 128 GB ROM voor 3499 yuan ~ $ 512
  • Black Shark 2 8 GB RAM + 256 GB ROM voor 3799 yuan ~ $ 565
  • Black Shark 2 8 GB RAM + 512 GB ROM voor 4199 yuan ~ $ 625
Scroll To Top